ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου

Γλυφάδα, 25-3-2017

Τρία είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του Ομίλου μας κατά τους πρώτους μήνες του 2017:

1. Η παραδοσιακή κοπή της Πίτας που έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Στη δεξίωση παρέστησαν πολλά εξέχοντα πρόσωπα της κοινωνικής ζωής της Γλυφάδας, μεταξύ των οποίων και ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κ. Στυλιανός Θεοδοσόπουλος. Βραβεύτηκαν η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ομάδα Ανδρών του Ομίλου, η οποία αποτελείται από τους Θεόδωρο Αγγελίνο, Πάρη Γεμουχίδη, Κάρλο Κελαϊδή, Πέτρο Τσιτσιπά, καθώς και οι αθλητές Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Ντίντο και Ελένη Φασουλά, για τις σημαντικές διακρίσεις τους σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Ο Στέφανος συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των επίλεκτων νεαρών τενιστών του ATP TOUR και υπήρξε πρόσφατα το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) νέων κάτω των 18 ετών.

2. Το Πρωτάθλημα τοπικής εμβέλειας κατηγορίας Ε3 για νέους κάτω των 12, 14, και 16 ετών, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου απο 10 έως 12 Φεβρουαρίου. Διακρίθηκαν οι αθλητές/τριες του Ομίλου μας, Ελένη Φασουλά που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 ετών και ο Γιώργος Δαριβάκης που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία αγοριών κάτω των 14 ετών.

3. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία νέων Ε1, κάτω των 16 και 18 ετών, που διεξήχθηκε μεταξύ 10 και 16 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βροχή που έπεφτε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, οι αγώνες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους συντηρητές των γηπέδων Σταύρο και Άγγελο που φρόντισαν να έχουν τα γήπεδα σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Τερέζα Ταμπόση που με ιδιαίτερη μαεστρία προσάρμοζε διαρκώς το πρόγραμμα, καθώς και στην Οργανωτική Επιτροπή που μεριμνούσε συνεχώς στην απρόσκοπτη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον αθλητικό τομέα η συνολική εμφάνιση των αθλητών του Ομίλου υπήρξε εξαιρετική. Μεταξύ των σημαντικότερων επιτυχιών αναφέρουμε την 1η θέση που κατέκτησαν στις κατηγορίες κάτω των 18 και 16 ετών, οι αθλητές μας Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Ντίντο αντιστοίχως.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια όμως αξίζουν στους προπονητές του Ομίλου μας για τη διαχρονική ποιοτική δουλειά που παρέχουν. Αυτό αποδεικνύεται με τις συνεχείς και ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου διακρίσεις σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως π.χ. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών και με τις διεθνείς και εθνικές διακρίσεις στους άνδρες και τους νέους διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών.

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017

Δελτίου Τύπου Γλυφαδα, 25-3-2017